AC Fotografie

Welkom op de site van AC Fotografie!

 

Welkom op de site van AC fotografie Ulft.Allereerst leuk dat je er bent, op deze site kunt u meer informatie vinden over mij en mijn werkwijze.

Mijn naam is Alex en woon in Ulft. In 2009 ben ik begonnen met fotograferen. Ik heb in de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd om alle technische aspecten maar ook juist de creatieve aspecten van het fotograferen te leren. Doordat ik eigenlijk alles leuk vindt om te fotograferen en ook veel verschillende technieken beheers omschrijf ik mezelf als een all-round fotograaf. Zo geniet ik van natuurbeelden maar ook van landschappen, productfotografie, straatfotografie en natuurlijk het fotograferen van mensen. Dit kan op locatie zijn of in de studio die ik aan huis heb.


Ik werk met professionele Nikon apparatuur zoals fullframe camera's, lichtsterke lenzen, krachtige flitsers en diverse randapparatuur. Deze neem ik mee op locatie maar gebruik het ook in de studio. 

De studio is voorzien van diverse achtergronden en tevens van diverse accessoires voor kinderen zoals kratjes, poefjes, auto's, mandjes en bontvellen. 

Wilt u meer weten? of eerst even kijken, neem dan gerust contact op. Ik ontvang u graag geheel vrijblijvend en met een kopje koffie. 

Een fotoshoot is geheel vrijblijvend en zonder kosten! Kijk voor de voorwaarde onder het kopje prijzen. Voor mijn stijl en eerder gemaakte werken kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio. 


Blijf op de hoogte door mij te volgen op social-media. In de rechterbalk vindt u mijn facebookpagina.


Graag tot ziens!

Alex

Nieuw! een Unieke foto in een Hexagon.


Kent u dat? u wilt graag een familiefoto van alle kleinkinderen, neefjes en nichtjes of zelfs papa en mama met de kinderen. Het is altijd lastig om een groep met kinderen leuk op de foto te krijgen. Je eindigt al snel met een standaard foto waarvan er dertien van in een dozijn zitten. Daarom moet het voor de kinderen leuk zijn om op de foto te gaan en moeten ze niet afgeleid worden door de andere kinderen want zo komt u tot een leuk resultaat. Bij AC foto in Ulft hebben we deze mogelijkheid. 

We maken een foto van u, uw kind(eren) in een Hexagon!

Een Hexagon is een vorm waarin we u of uw kind(eren) plaatsen en ze diverse poses laten aannemen. We maken een hele serie opname die we vervolgens in Photoshop samenvoegen tot 1 foto. 

De vormen kunnen zo gestapeld worden dat er telkens een andere vorm ontstaat,u kiest de vorm die het beste bij u past. Vervolgens drukken wij hem op een groot formaat af 30-45 (a3+) en ontvangt u een digitaal bestand om te delen op Social-media.

 Mocht u liever een ander formaat willen hebben of op bijvoorbeeld de afdruk op canvas, aluminium of digibond dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Informeer over de extra kosten hiervan.


Recente foto's


Kaart
Opbellen
E-mail
Info